Tips voor dun of fijn haar!

De strijd aan gaan met dun of fijn haar is niet makkelijk. Want wat je er ook aan doet, het geeft toch eigenlijk niet het juiste en gewenste resultaat. Hieronder zul je wat tips vinden die je kapsel meer volume zal geven.

Verzorging van fijn haar.
Kies voor een milde shampoo, en gebruik hier zo weinig mogelijk van. Teveel shampoo kan je haar weer zwaar maken. Je kunt het beste niet gebruik maken van een conditioner of van een haarmasker, want deze zullen je haar zwaarder maken, waardoor het slapper zal worden.

Droog haar

Hoe stijl je dun of fijn haar?
Als je dun of fijn haar hebt dan wil je het liefste zo veel mogelijk volume creëren. En hoe je dit doet lees je hieronder.

Tip 1. Gebruik brede rollers, rol deze op haar dat bijna droog is. Föhn hierna je haar, en laat het daarna helemaal afkoelen. Haal de rollers er voorzichtig uit.

Tip 2. Gebruik een product dat meer volume geeft. Houd je hoofd onderstboven  en föhn je haar vanaf de wortels richting de punten voor een prachtige glans.

Tip 3. Ben je klaar met föhnen dan breng je wat haarlak aan, spuit dan niet over het hele kapsel, maar alleen op de delen waarvan jij denkt dat ze wel wat lak kunnen gebruiken.


Leave a Reply